Volledig scherm
© EPA

Naar hartenlust Whatsappen: Telenet telt dataverbruik van sommige apps in WIGO niet meer mee

Wie bij Telenet een WIGO-abonnement heeft, zal voortaan de apps van WhatsApp en Facebook Messenger en de Telenet-apps Yelo Play en Play Sports kunnen gebruiken op de smartphone zonder dat het bij WIGO inbegrepen datavolume slinkt. Dat meldt Telenet vandaag. 

12 reacties

 • Fatima Benaoudia

  2 jaar geleden
  Bij Telenet is het altijd bij wigo abonnementen dat ze 3 maanden playmore gratis kan kijken en nu dit.maar mensen die een andere abonnement hebben die minder kost nooit niets !! Geldwolven heel Telenet!
 • Peter Buyck

  2 jaar geleden
  Vergeten ze er wel bij te vertellen dat die apps energievreters zijn.... Beste Jan Rits: voorafbetaling belastingen is om verrassingen te voorkomen (een totaal ander principe dan eerst véél betalen om 'een cadeautje te krijgen').
 • Walter Lippens

  2 jaar geleden
  Telenet zou er beter voor zorgen dat hun dienstverlening 24/7 beschikbaar is i.p.v. hun klanten twee volle werkdagen af te sluiten omwille van onderhoudswerken.
 • Karel Valgaern

  2 jaar geleden
  Gewoon chatten, dus zonder extreem veel foto's of filmpjes, verbruikt niet véél data. Dus eigenlijk maakt men degenen die in hoera stemming zijn blij met een dode mus.....
 • Raphael Kerser

  2 jaar geleden
  Ik ben zo blij dat net neutraliteit nog bestaat in Europa, want het is heel duidelijk dat de operatoren hier daar heel snel misbruik van zouden maken.
 1. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken

 2. Voetganger kan slippende wagen maar net ontwijken
  Play

  Voetganger kan slippende wagen maar net ontwijken