Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Miljoenen computers kwetsbaar na fout met Intel-chips: “Update Windows meteen”

Er zijn opnieuw grote fouten ontdekt in Intel-chips. Onderzoekers van securitybedrijf BitDefender hebben de kwetsbaarheid gevonden waarmee cybercriminelen toegang krijgen tot computers van Windows. Het is het vierde lek in twee jaar tijd bij de chipfabrikant. Het advies luidt: update Windows meteen.

5 reacties

 • wilfie hermans

  2 jaar geleden
  niks oneerlijk aan intel is gewoon onveilig
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Waarom zou een Mac met een dergelijke Intel processor dan wel niet kwetsbaar zijn. Als het aan de hardware en de instructies van de processor ligt dan is elk besturingssysteem kwetsbaar. Of zou Microsoft iets anders willen verdoezelen en repareren.
 • Anthony Vandooren

  2 jaar geleden
  Dikke zever wilfie, geef dan gewoon toe dat het voor de goedkoopte was dat je voor amd hebt gekozen. Mensen zijn toch zo oneerlijk tegenwoordig
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Computers met sjoemel processoren dus. Als alle lekken gedicht zijn dan zijn ze niet meer vooruit te branden. En als het aan de processor ligt. Waarom zou een Mac met Intel processor dan geen gevaar lopen.
 • wilfie hermans

  2 jaar geleden
  vandaardusdat ik een AMD processor in men pc heb laten zetten dieintelprocessors hun veiligheid zijn zo lek als een zeef

iHLN