shutterstock
Volledig scherm
© shutterstock

Met dit sluwe trucje kijken sommige mensen gratis naar Netflix

Internetgebruikers die Netflix willen kijken op andermans kosten hebben een nieuw trucje verzonnen waarvoor ze gebruikmaken van een weinig gekende eigenschap van Gmailadressen. En dat heeft alles te maken met de puntjes. Belangrijk detail: het trucje is wel degelijk illegaal.

36 reacties

 • Rositta Dooms

  3 jaar geleden
  Kun je dingen e leven verder bekijken via Netflix zona en abonneer ik mij
 • Paul Vermeersch

  3 jaar geleden
  Ik heb een Gmail adres zonder puntjes, en een tijd geleden kreeg ik ook aanmaningen van Telenet. Kon niet voor mij zijn want ik betaal altijd keurig op tijd. Tot ik even die mails goed bekeek en zag dat het voor iemand anders was. Ook zelfde Gmail adres als ikzelf, maar met een puntje ertussen. Kon die man nergens contacteren en heb dan via Telenet laten weten dat het email adres bij mij toekwam en ze deze man moesten melden dat dit zo was.
 • Tom Roeck

  3 jaar geleden
  Man gij hebt het verpest dank u wel fishernu maar en ander oplossing zoeken
 • Roland Verhoeven

  3 jaar geleden
  De "sluwe truc" bestaat uit een intentionele foutieve inschrijving met de hoop dat een ander betaalt voor jou? In de gewone wereld heet dit fraude...waar komen deze journalisten vandaan?
 • Sidney Senecaut

  3 jaar geleden
  Een maand geleden vond ik het ook al raar dat mij gegevens waren bij gesteld op netflix van 2scherm naar het gebruik van 4 scherms, terwijl ik dat zelf niet had gedaan ,?????
 1. Controversiële Netflix-reeks '13 Reasons Why' krijgt tweede seizoen, met één drastische verandering
  TV

  Controver­siële Net­flix-reeks '13 Reasons Why' krijgt tweede seizoen, met één drastische verande­ring

  Het tweede seizoen van '13 Reasons Why', de veelbesproken Netflix-serie over een meisje dat zelfmoord pleegt en wraak neemt via 13 cassettes, krijgt een tweede seizoen. Hannah, de hoofdrol in kwestie, zal echter niét meer aan het woord komen - haar cassettes zijn immers op. Daarom krijgt de serie nu een andere verteller, die de invalshoek van de show volledig zal veranderen.

iHLN