(illustratiefoto)
Volledig scherm
(illustratiefoto) © Getty Images

Live demo van eerste 5G-netwerk de mist in door connectieproblemen

In een technologiepark in Hasselt is het eerste actieve 5G-netwerk van België gelanceerd. Het gaat om een testomgeving voor bedrijven en onderzoekers. De eindgebruiker moet wellicht nog twee jaar of langer wachten tot hij zijn toestellen zal kunnen verbinden met de opvolger van 4G.

7 reacties

 • dirk van melle

  5 jaar geleden
  4g geeft dikwijls zwak signaal, en in veel gevallen heb je zelfs meer aan een sterke 3G dan aan een flauwe 4G, belooft niet veel goeds voor 5G! En eerlijk...denk niet dat ik door 5G niet te hebben,niet veel ga missen.
 • Patrick Jonkers

  5 jaar geleden
  De overgrote meerderheid van de meestal oudere "zwakkere" in onze samenleving.....zullen er niet wakker van liggen....hebben geen of kunnen geen dure "slimme "telefoon " gebruiken.
 • dani Mertens

  5 jaar geleden
  Kankerverwekkende 5G moet verboden worden. Je steekt je hoofd toch ook niet in een microgolfoven.
 • Geert Landsman

  5 jaar geleden
  Hahahaha, niet verwonderlijk, hoe hoger de frequentie hoe meer problemen met verbindingen. Dit is al bijna een eeuw bekend! 5G zal daarom ook nooit iets worden.
 • Jef Pauwels

  5 jaar geleden
  tja, Murphy zeker?
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.