AFP
Volledig scherm
© AFP

Leger Myanmar verbannen van Facebook na staatsgreep

Facebook heeft alle accounts die verbonden zijn met het Myanmarese leger afgesloten. Dat heeft het platform laten weten in een communiqué. De militaire junta wordt ook verbannen van Instagram, dat eigendom is van Facebook.

4 reacties

 • Jean De Grande

  2 maanden geleden
  Die zuckerberg denkt echt dat hij de wereld regeert. En dan durft die iets zeggen over president Trump. Hij is honderd keer erger, gemener, laffer, hondsdoller dan een doorsnee "democraat" a la pelosi.
 • Kris Boeie

  2 maanden geleden
  En Binnekort sluit mmyamar het internet af en weet je helemaal niet wat ze gaan uitspoken
 • Kris Bouwens

  2 maanden geleden
  Facebook beslist toch ook al dat vaccinatie's goed zijn. Posts tegen vaccinatie worden verwijderd. Mijn zoon heeft een vaccinatie ternauwerood overleeft en mijn vrouw is aan een onvoldoende geteste vaccinatie overleden. Mag ik dan niet anti zijn?
 • Tamzin Andersen

  2 maanden geleden
  Mijn eerste gedachte was dat dit zeer positief is, maar eigenlijk kan het toch niet dat FB beslist wie wat mag lezen en mag posten, wie de goede en de slechte is en hoe we moeten denken over alles en iedereen. Al diegenen die enerzijds fervente voorstanders en hevige gebruikers zijn van social media en anderzijds hun mond vol hebben over privacy, zouden eens moeten leren voor zichzelf te denken, want klakkeloos social media gebruiken en aanvaarden is gevaarlijk.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen

iHLN