Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © REUTERS

Instagram gaat experimenteren met betalende abonnementen

Instagram gaat influencers de mogelijkheid geven om betalende abonnementen aan te bieden aan hun volgers. Dat heeft Instagram-baas Adam Mosseri woensdag lokale tijd aangekondigd.

 1. Van telecomoperator veranderen blijkt niet zo makkelijk als het zou moeten: dit kan je doen als het fout loopt
  Mijntelco

  Van telecomope­ra­tor veranderen blijkt niet zo makkelijk als het zou moeten: dit kan je doen als het fout loopt

  In de zomer van 2017 riep de overheid Easy Switch in het leven: een overstapdienst waarmee je snel en makkelijk van operator kunt veranderen, bijvoorbeeld omdat je ingaat op een interessanter aanbod. Easy Switch garandeert dat consumenten niet zonder service komen te zitten en dat een overstap geen dubbele facturering oplevert. Alleen: Easy Switch blijkt niet altijd even easy in de praktijk. Mijntelco.be informeert over wat je als consument kan doen als het fout loopt.
 2. Van publiekslieveling naar ‘viruswappie’: hoe supermodel Doutzen Kroes van haar troon viel
  PREMIUM
  Showbizz

  Van publieks­lie­ve­ling naar ‘viruswap­pie’: hoe supermodel Doutzen Kroes van haar troon viel

  In 2021 steeg de online haat tot een nieuw hoogtepunt. Favoriet doelwit bij onze noorderburen: supermodel Doutzen Kroes (36). Jarenlang publiekslieveling en de trots van de natie, tot ze zich publiekelijk outte als antivaxer. Ze trok (en trekt nog steeds) stevig van leer tegen ‘big farma’ en de regering, en maakt daarbij gebruik van cryptische, vaak bizarre boodschappen. Wat haar niet tegenhield om ondanks haar vermogen van zo’n 29 miljoen euro toch coronasteun aan te vragen. Een profiel van een gecanceld idool.

Tech