Journalist Jonas Lips (23) geeft HLN een gezicht op TikTok.
Volledig scherm
Journalist Jonas Lips (23) geeft HLN een gezicht op TikTok. © Gregory Van Gansen / Photo News

HLN start eigen TikTok-kanaal: elke dag nieuws op maat

Onder de naam @Hln_be brengt hln.be dagelijks voortaan ook nieuws via TikTok, de social media-app die immens populair is bij jongeren en jongvolwassenen. Journalist Jonas Lips (23) geeft HLN een gezicht op het platform. In 2020 was TikTok de meest gedownloade app ter wereld met 3 miljoen gebruikers in ons land. “Met HLN willen we altijd op de plek zijn waar lezers ons verwachten.”

 1. Proximus wil telecomprovider Edpnet overnemen: “Dit komt concurrentie niet ten goede”
  Update
  17

  Proximus wil telecompro­vi­der Edpnet overnemen: “Dit komt concurren­tie niet ten goede”

  Met een aanzienlijk bod wil Proximus Edpnet opkopen via de rechtbank. Dat melden verschillende bronnen aan onze redactie en de telecomgigant bevestigt geboden te hebben op Edpnet. De voorlopig onafhankelijke telecomoperator zit in slechte papieren en moest vorig jaar bescherming vragen tegen schuldeiser. De rechtbank moet nu beslissen over het lot van Edpnet. Consumentenorganisatie Test Aankoop vreest alvast voor “het negatief effect op onze portemonnee”.
 2. Telenet-aandeel al sinds donderdag geschorst. Wordt het van de beurs gehaald? Zijn er gevolgen voor je factuur?
  PREMIUM
  39

  Telenet-aan­deel al sinds donderdag geschorst. Wordt het van de beurs gehaald? Zijn er gevolgen voor je factuur?

  Na een forse stijging vlak na de opening van de beurs werd donderdagochtend om tien uur het aandeel van Telenet geschorst. Sindsdien is het niet meer mogelijk om het te verhandelen. Dat het al ruim dertig uur duurt op het moment van schrijven, is opvallend en roept vragen op. Gaat het Amerikaanse moederbedrijf Liberty Global Telenet van de beurs halen? En moeten klanten zich zorgen maken? We spreken met Tom Simonts, financieel econoom bij KBC.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.