De nieuwe HLN-app telt voortaan vier verschillende werelden: nieuws, in de buurt, video en fun
Volledig scherm
De nieuwe HLN-app telt voortaan vier verschillende werelden: nieuws, in de buurt, video en fun © HLN

Het Laatste Nieuws lanceert gloednieuwe HLN-app

We doen het niet vaak: over onszelf schrijven. Maar vandaag mag het voor één keer: Het Laatste Nieuws pakt uit met de meest complete en veelzijdige nieuwsapp in Vlaanderen. Daarmee krijgt u vier werelden in één HLN-app: want naast de vertrouwde nieuwsfeed, is er nu ook een aparte wereld voor video, regionieuws en fun. Vlot tussen die vier werelden wisselen, doet u eenvoudig door naar links of rechts te swipen. 

20 reacties

 • Wim Van Bos

  3 jaar geleden
  Echt goed werkt de hln app niet bij mij... Hoe meer ik naar beneden scrollen,des te trager de app werkt.heb een Nokia 5 maar ik ben blijkbaar niet de enige met dit probleem. Graag toch even fixen,niet?
 • Nils Steyaert

  3 jaar geleden
  Leuke app, maar het moet stoppen met me elke e-mails te sturen voor een abonnement!
 • Joan Lute

  3 jaar geleden
  De HLN app blinkt in alles uit en steekt er met kop en schouders bovenuit tegenover andere nieuws-apps. Nu nog een specifieke onderwerp keuze pagina en dan zou hij helemaal perfect zijn. Zo zou je bvb als zoekopdracht Samsung ingeven en een pagina krijgen met alleen Samsung gerelateerd nieuws.
 • daniel polspoel

  3 jaar geleden
  Fijne update, alleen nog wat wennen aan het pijltje dat nu bovenaan staat en vroeger onderaan. Mooi van constructie, misschien een klein aandachtspunten bij het verlaten van een artikel kan het skrollen even op zich laten wachten. Voor de rest 5*****
 • HUGO GEBOERS

  3 jaar geleden
  Heel toffe app. Het is een geweldige stap voorwaarts! Proficiat
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 1. “Wees bang en bereid u voor op het ergste”: hackers leggen Oekraïense overheidssites plat net nu 100.000 Russische troepen klaarstaan aan grens
  Oekraïne

  “Wees bang en bereid u voor op het ergste”: hackers leggen Oekraïense overheids­si­tes plat net nu 100.000 Russische troepen klaarstaan aan grens

  De websites van verschillende Oekraïense ministeries zijn gehackt, en dat net op het moment dat 100.000 Russische troepen klaarstaan aan de grens. Bezoekers van de sites van onder meer het ministerie van Onderwijs en van Buitenlandse Zaken kregen een boodschap in het Oekraïens, Russisch en Pools te zien. Daarin stond dat de persoonsgegevens van alle Oekraïense burgers zijn gewist op de computers van de instanties en dat ze openbaar zullen worden gemaakt. “Wees bang en bereid u voor op het ergste”, klonk het dreigend. Volgens de Oekraïense inlichtingendiensten (SBU) is er voorlopig echter nog geen lek ontdekt. De aanval is nog niet opgeëist.

iHLN