De nieuwe HLN-app telt voortaan vier verschillende werelden: nieuws, in de buurt, video en fun
Volledig scherm
De nieuwe HLN-app telt voortaan vier verschillende werelden: nieuws, in de buurt, video en fun © HLN

Het Laatste Nieuws lanceert gloednieuwe HLN-app

We doen het niet vaak: over onszelf schrijven. Maar vandaag mag het voor één keer: Het Laatste Nieuws pakt uit met de meest complete en veelzijdige nieuwsapp in Vlaanderen. Daarmee krijgt u vier werelden in één HLN-app: want naast de vertrouwde nieuwsfeed, is er nu ook een aparte wereld voor video, regionieuws en fun. Vlot tussen die vier werelden wisselen, doet u eenvoudig door naar links of rechts te swipen. 

20 reacties

 • Wim Van Bos

  3 jaar geleden
  Echt goed werkt de hln app niet bij mij... Hoe meer ik naar beneden scrollen,des te trager de app werkt.heb een Nokia 5 maar ik ben blijkbaar niet de enige met dit probleem. Graag toch even fixen,niet?
 • Nils Steyaert

  3 jaar geleden
  Leuke app, maar het moet stoppen met me elke e-mails te sturen voor een abonnement!
 • Joan Lute

  3 jaar geleden
  De HLN app blinkt in alles uit en steekt er met kop en schouders bovenuit tegenover andere nieuws-apps. Nu nog een specifieke onderwerp keuze pagina en dan zou hij helemaal perfect zijn. Zo zou je bvb als zoekopdracht Samsung ingeven en een pagina krijgen met alleen Samsung gerelateerd nieuws.
 • daniel polspoel

  3 jaar geleden
  Fijne update, alleen nog wat wennen aan het pijltje dat nu bovenaan staat en vroeger onderaan. Mooi van constructie, misschien een klein aandachtspunten bij het verlaten van een artikel kan het skrollen even op zich laten wachten. Voor de rest 5*****
 • HUGO GEBOERS

  3 jaar geleden
  Heel toffe app. Het is een geweldige stap voorwaarts! Proficiat
 1. Met de nieuwe functie van Google Maps kan je drukke buurten vermijden
  2

  Met de nieuwe functie van Google Maps kan je drukke buurten vermijden

  De technologiegigant Google zal allerlei nieuwe functies toevoegen aan Google Maps, de online kaartendienst waarmee gebruikers geografische locaties kunnen opzoeken. Een van de nieuwe functies, ‘Area Busyness’, maakt het mogelijk om na te gaan hoe druk het in bepaalde buurten is. De nieuwe tool zal voor de feestdagen wereldwijd beschikbaar zijn op Android- en iOS-toestellen. Zo zullen kerstshoppers bijvoorbeeld kunnen checken hoe druk het is in bepaalde winkelstraten.

iHLN