Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © EPA

Hacker vindt Chinese database met daarin status over “kweekbereidheid” 1,8 miljoen vrouwen

Een Nederlandse hacker is op een Chinese database gestoten van 1,8 miljoen vrouwen. Daarin staan persoonlijke details van de vrouwen opgesomd, zoals hun telefoonnummer, woonplaats en leeftijd, maar ook hun ‘breedready’-status. Vrij vertaald: of ze klaar zijn om te ‘kweken’. Het is niet duidelijk of het om een overheidsdatabase gaat of niet.

8 reacties

 • Rik Meeuwissen

  3 jaar geleden
  In China leven ongeveer 1miljard 360 miljoen mensen, in Beijing en 22 miljoen en in Shanghai 36 miljoen dat zijn er nog geen 100 miljoen he Rudolf, en verder Chengdu 24 miljoen Chongqing 34 miljoen is ook normaal China is 365 keer groter als België en stad van België is daar maar een groot dorp en een dorp van België is daar maar en gehucht en een gehucht is daar maar een straat. en voor de rest is het prachtig leven in China niet gelijk de Westerse politiekers ons voor ogen houden.
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  hoeveel chinezen zijn er een hele boel ,dus is voor het westen 1,8 miljoen hel veel,maar als je dan weet dat shanghai en peking samen al 100 miljoen mensen herbergt is dat wel bitter weinig niet waar,hoeveel miljoenen steden zijn er nog in china ik ken er heel veel hoor en antwerpen mijn vrienden is hier maar een dorpje hoor met alle respect,
 • rik lagrou

  3 jaar geleden
  Als jaren norm 1kind kan zo niet veranderen Mens =gewoonte;verslaving =Mens!!
 • Dirk Van Brussel

  3 jaar geleden
  Ik denk dat veel van die openbare sites beveiligd zijn met een wasspeld.
 • Ka Ka

  3 jaar geleden
  Nederlanders kunnen ook goed hacken precies, het verbaasd mij dat ze dat publiek durven maken. China zal vermoedelijk wel reageren.

Tech