AP
Volledig scherm
© AP

Google scant je e-mails en bewaart al je online aankopen: zo controleer je het zelf

Google blijkt bij te houden wat gebruikers kopen door e-mails te scannen en aankopen onder te brengen op een aparte webpagina. Deze is weliswaar alleen in te zien door de gebruiker, maar de gegevens lijken verzameld te worden zonder goedkeuring van de gebruiker.

15 reacties

 • Rudy Mostaert

  3 jaar geleden
  Spionage ???
 • Jacobus van Roozendaal

  3 jaar geleden
  Idd Marc Spandel, niks geregistreerd en ik heb wel degelijk verschillende aankopen gedaan
 • Paul Verbeeck

  3 jaar geleden
  Koop binnenkort een Huawei en je hebt geen last meer van alle voor geïnstalleerde Google Apps en kunnen de Amerikanen je niet meer opvolgen
 • Chris Ulrichts

  3 jaar geleden
  Heel simpel; stop gebruik gmail.
 • Jan De Korte

  3 jaar geleden
  En dan gaat deze huawei op de zwarte lijst zetten. Onvoorstelbaar. Achterbaks tot en met.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.