Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Geen ban krijgen op sociale media? Dit zijn de regels waar de verschillende platformen streng over zijn

Twitter heeft het account van Tom Van Grieken (Vlaams Belang) vergrendeld nadat hij er de voorzitter van Vooruit in het district Antwerpen van beschuldigde zijn huis te decoreren “met posters van massamoordenaars zoals Stalin en andere communistische propaganda”. Maar Twitter is niet de enige socialenetwerksite die strenge regels opstelt voor haar gebruikers.

5 reacties

 • Kristine Delacourt

  1 maand geleden
  Als een foto al publiek staat dan zie ik het probleem niet.
 • Guido De hornois

  1 maand geleden
  Ben er vier jaar geleden mee gestopt heb facebook en Twitter nog geen moment gemist integendeel wat een verrijking.
 • Stephan Chef

  1 maand geleden
  Heb geen twitter of facebook en ben héél gelukkig. Deze digitale gecontroleerde platforms en media moeten miljarden opbrengen en dat is het enige dat telt.
 • Joske Vermeulen

  1 maand geleden
  Wanneer iemand ZELF een foto op social media plaatst van zijn eigen toilet, dan heft die persoon daarmee ZELF zijn zgn. recht op privacy op. Ik begrijp dat het voor die SPA-politicus niet leuk is dat nu algemeen bekend raakt dat hij een fan is van Stalin. Maar dan is "recht op privacy" een vals argument om verspreiding van dat fan-zijn te censureren.
 • Wendy Vandereyken

  1 maand geleden
  Niet meer op Twitter of Facebook kunnen, wat een drama. Dat overleeft niemand.
 1. Camille Dhont over de outfit die TikTok offline haalde: “De dertiende in een dozijn zijn, dat is niets voor mij”
  PREMIUM
  Showbizz

  Camille Dhont over de outfit die TikTok offline haalde: “De dertiende in een dozijn zijn, dat is niets voor mij”

  Shaken in badpak en op rolschaatsen? Camille Dhont (19) ging graag 'over the top' voor haar eerste solosingle 'Vuurwerk'. Maar daar kon TikTok niet mee lachen. 'Te naakt', oordeelde de social media-app en dus ging de video (even) offline. "Ik draag zelfs nog een T-shirt", reageert Camille kwaad. Maar niet getreurd, want het incident bleek wel de perfecte reclame voor de nieuwe ‘Vlaamse Dua Lipa’.
 2. Twitter blokkeert account Tom Van Grieken nadat hij politicus Vooruit beschuldigt huis te decoreren met “posters van massamoordenaars”

  Twitter blokkeert account Tom Van Grieken nadat hij politicus Vooruit beschul­digt huis te decoreren met “posters van massamoor­de­naars”

  Twitter heeft het account van Tom Van Grieken vergrendeld nadat hij er de voorzitter van Vooruit in het district Antwerpen van beschuldigde zijn huis te decoreren “met posters van massamoordenaars zoals Stalin en andere communistische propaganda”. In een reactie bij HLN Live maakt de Vlaams Belang-voorzitter duidelijk dat hij absoluut niet van plan is zijn tweet te verwijderen. “Ik word monddood gemaakt door een Amerikaanse multinational", klinkt het.
 1. Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen
  Play

  Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen

 2. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

iHLN