Vechtende jongeren van een soortgelijke pagina uit Parijs pronken op de omslagfoto van de Facebookpagina.
Volledig scherm
Vechtende jongeren van een soortgelijke pagina uit Parijs pronken op de omslagfoto van de Facebookpagina. © Facebook/Les fights de Bx

Facebookpagina kondigt knokpartijen in Brussel aan

 1. Zuckerberg laat zijn personeel nog zeker zes maanden telewerken

  Zuckerberg laat zijn personeel nog zeker zes maanden telewerken

  Voltijdse werknemers van het sociaalmediabedrijf Facebook mogen nog zeker zes maanden telewerken als hun job dat toelaat. Dat maakt CEO Mark Zuckerberg bekend, die aankondigde dat hij dat ook zal doen. "Ik heb gemerkt dat werken op afstand me meer ruimte heeft gegeven voor langetermijndenken en me heeft geholpen meer tijd door te brengen met mijn gezin, wat me gelukkiger en productiever heeft gemaakt op het werk", verklaarde Zuckerberg in een memo.
 2. Moeder betaalt zoon terug die eten uit Syrisch restaurant voorschoot. Payconiq vindt haar melding ‘Syrië’ verdacht
  4

  Moeder betaalt zoon terug die eten uit Syrisch restaurant voorschoot. Payconiq vindt haar melding ‘Syrië’ verdacht

  Een onschuldige mededeling bij een online betaling kan verregaande gevolgen hebben. Vraag dat maar aan Chris Van Thielen en haar zoon Joris. Chris betaalde via Payconiq 100 euro aan haar zoon, het bedrag van een maaltijd uit een Syrisch restaurant dat hij had voorgeschoten. De bijhorende boodschap luidde ‘Syrië’. Niet veel later ontving Joris volgend bericht: “Graag horen wij van u de reden van deze betaling”. Payconiq by Bancontact bevestigde in ‘De Inspecteur’ op Radio 2 dat mededelingen bij betalingen gemonitord worden.

iHLN