AFP
Volledig scherm
© AFP

Facebook start in maart met advertenties op mobiele versie

Sociaalnetwerksite Facebook zou nog voor de beursgang van vijf miljard dollar beginnen met advertenties te tonen op mobiele versies van de website. Dat meldt de zakenkrant Financial Times.

 1. Meteen kritiek op QVAX: “Privébedrijf mag je rijksregisternummer niet vragen”
  11

  Meteen kritiek op QVAX: “Privébe­drijf mag je rijksregis­ter­num­mer niet vragen”

  Nog geen 24 uur na de start van de QVAX-website, waarmee je jezelf op de vaccinreservelijst kan zetten, klinkt er bakken kritiek bij expert Matthias Dobbelaere-Welvaert van non-profitorganisatie Ministry of Privacy. Zolang er niet meer duidelijkheid is, raadt hij iedereen aan om zich voorlopig niet te registreren. De website is in opdracht van de overheid door een privébedrijf gebouwd. “Een privébedrijf mag niet je rijksregisternummer vragen”, zegt hij bij HLN LIVE.
 2. Waarom is Facebook 100 miljard dollar waard?

  Waarom is Facebook 100 miljard dollar waard?

  De kans is groot dat sociaalnetwerksite Facebook morgen naar de beurs trekt. Daar zou het gewaardeerd worden tussen 75 en 100 miljard dollar, wat de grootste beursgang ooit zou betekenen. Gisteren stroomden de reacties binnen van lezers die vinden dat Facebook enkel een "bubbel is die uiteindelijk zal barsten, zoals Lernout en Hauspie". Toch zijn er vijf grote redenen waarom Facebook dat geld toch waard is, aldus technologiewebsite TechCrunch.
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief

iHLN