Het Wuhan Institute of Virology in de Chinese stad Wuhan. In die Chinese stad werd voor het eerst een coronavirus uitbraak vastgesteld.
Volledig scherm
Het Wuhan Institute of Virology in de Chinese stad Wuhan. In die Chinese stad werd voor het eerst een coronavirus uitbraak vastgesteld. © REUTERS

Facebook laat opnieuw berichten toe die stellen dat coronavirus door de mens is ontwikkeld

Facebook gaat geen berichten op het sociale medium meer verwijderen waarin gesteld wordt dat het coronavirus door de mens is ontwikkeld. Een woordvoerder van het bedrijf heeft dat laten weten aan nieuwssite Politico. Het besluit volgt op de hernieuwde discussie over de oorsprong van het virus.

  1. “Australië steekt 480 miljoen euro in verbeteren militaire bases”

    “Australië steekt 480 miljoen euro in verbeteren militaire bases”

    Australië onthult vandaag plannen om 747 miljoen Australische dollar (480 miljoen euro) te steken in de verbetering van vier militaire bases in het noorden van het land en om oefeningen met de VS uit te breiden. Dat meldt The Australian. Volgens de Australische krant wordt een landingsbaan in staat Northern Territory verlengd, zodat er grotere vliegtuigen kunnen landen, krijgen schietbanen een opknapbeurt en worden nieuwe trainingsfaciliteiten opgezet voor defensiepersoneel en Amerikaanse mariniers.

iHLN