EPA
Volledig scherm
© EPA

Facebook gaat je tijdlijn helemaal anders opbouwen: dit is wat er precies verandert

InternetFacebook zal een aantal grote veranderingen ondergaan. Het medium wil voortaan meer de nadruk leggen op "betekenisvolle sociale interacties", in plaats van dat mensen enkel door het nieuwsoverzicht scrollen. Oprichter Mark Zuckerberg maakte het nieuws vannacht bekend.

37 reacties

 • Alex van Toor

  5 jaar geleden
  Het vernieuwde is waardeloos it sucks! Kan niet meer dan 4 berichten laden en dan scrolt hij niet verder!!??
 • Marc Antwerp

  5 jaar geleden
  Als ik per mail FB laat weten dat ik niets meer te zien krijg van mijn zoon, krijg ik geen enkele reactie. Mijn zoon en ik zijn nog steeds wederzijdse vrienden.
 • Luc De Clip

  5 jaar geleden
  De echte bedoeling is om enkel gefilterde boodschappen over te brengen, en bepaalde informatiekanalen af te sluiten, tenzij je er elke keer echt naartoe gaat. Maar hiervoor zijn meeste FBers te laks. Eigenlijk is het censuur aangepast aan moderne media. Tijd voor nieuwe media waar jezelf uw informatiekanalen bepaald en niet Mark Zurenberg.
 • Geert Vaelen

  5 jaar geleden
  Als ze gewoon de advertenties uitschakelen, hebben ze wat ze hier voorstellen. Wat is hier dan vernieuwend aan? En da's de grootste aanpassing ooit? Amaai.
 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  5 jaar geleden
  Adieu manipulatief Facebook dat toch zo vaak erg flagrant "Free Speech" censureert, ondanks het feit dat dit constitutioneel gegarandeerd is in de USA. De Russische variant op Facebook : www.vk.com doet dat niet. Er wordt daar ook veel op gepost in het Duits, Engels, Frans en zeker niet alleen in het Russisch.