.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Shutterstock

‘Eveline’ gebruikte Kik om Stan Van Samang in de val te lokken: chatapp is berucht voor sexting en pedofilie

“Voeren we het gesprek niet verder op Kik?” Dat is wat Stan Van Samang (41) te horen kreeg van de intussen beruchte ‘Eveline’. Instagram was niet geschikt om echt ‘persoonlijke’ gesprekken te voeren. Ze schakelden over naar de chat-app Kik, naaktbeelden werden verstuurd en het kwaad was geschied. ‘Eveline’ koos niet zomaar voor Kik. Wat is Kik? Hoe werkt het en waarom wordt het zo vaak voor sexting gebruikt? Een overzicht.

 1. Dit is hoe de mysterieuze ‘Eveline’ drie BV’s kon overtuigen om naaktbeelden van zichzelf te versturen
  PREMIUM

  Dit is hoe de mysterieu­ze ‘Eveline’ drie BV’s kon overtuigen om naaktbeel­den van zichzelf te versturen

  Het gerecht probeert volop te achterhalen wie schuilgaat achter de Instagramaccount ‘Eveline’, die Stan Van Samang (41), Peter Van de Veire (48) en Sean Dhondt (36) in de val lokte. Volgens onze informatie gebeurde dat volgens een goed geolied scenario dat in alle drie de gevallen bijna identiek verliep. Wie ze is weet voorlopig niemand, en of ze alleen dan wel in opdracht van anderen werkte ook niet. Wel konden we te weten komen hoe ze het deed.
 2. Vonnis geeft meer info prijs over ‘Eveline’, Stan haalt slag (een beetje) thuis: “Facebook zal eens goed lachen met die deurwaarder”
  PREMIUM

  Vonnis geeft meer info prijs over ‘Eveline’, Stan haalt slag (een beetje) thuis: “Facebook zal eens goed lachen met die deurwaar­der”

  De satirische website ‘t Scheldt plaatste gisteren het vonnis van de Brusselse rechtbank online, dat opgemaakt werd, nadat naaktbeelden van Stan Van Samang (41) online verspreid werden. Daarin staat te lezen hoe ‘Eveline’ het vertrouwen won van de zanger, hem beelden liet sturen via de chatapp Kik en hierna de beelden verspreidde en wou verkopen. Van Samang trok richting de kortgedingrechter om de verspreiding van de beelden tegen te gaan.

iHLN