.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Shutterstock

‘Eveline’ gebruikte Kik om Stan Van Samang in de val te lokken: chatapp is berucht voor sexting en pedofilie

“Voeren we het gesprek niet verder op Kik?” Dat is wat Stan Van Samang (41) te horen kreeg van de intussen beruchte ‘Eveline’. Instagram was niet geschikt om echt ‘persoonlijke’ gesprekken te voeren. Ze schakelden over naar de chat-app Kik, naaktbeelden werden verstuurd en het kwaad was geschied. ‘Eveline’ koos niet zomaar voor Kik. Wat is Kik? Hoe werkt het en waarom wordt het zo vaak voor sexting gebruikt? Een overzicht.

11 reacties

 • Regina Van Akker

  2 jaar geleden
  Het is niet het systeem dat in fout is maar wel Stan zelf. Hij vond het nodig om zich naakt te fotograferen voor 'Eveline', niet het platform. Hij heeft dit alleen aan zichzelf te danken, net als de andere heren. Tof als je voortaan met dergelijk platform geassocieerd wordt. Hij mag er fier op zijn!
 • dirk clemeur

  2 jaar geleden
  De vraag moet men dan ook stellen wat doen deze bekende Vlamingen op deze website wat hebben ze daar te zoeken ?
 • willy Adriaenssens

  2 jaar geleden
  wat ik aan heel die zaak nog het ergste vind is, dat het door alle die stommiteiten van die BV de gemeenschap nu nog moet opdraaien voor kosten van ,onderzoeken gerechtskosten enz ,trouwens welke normale mens geeft zich zomaar blood aan onbekenden .
 • Rik Bogaert

  2 jaar geleden
  Had van Samang in zijnen bloten niet gelopen, was er nu geen heisa!
 • Catherine Thomas

  2 jaar geleden
  Plezant voor die hun echtgenotes...
 1. Dit is hoe de mysterieuze ‘Eveline’ drie BV’s kon overtuigen om naaktbeelden van zichzelf te versturen
  PREMIUM

  Dit is hoe de mysterieu­ze ‘Eveline’ drie BV’s kon overtuigen om naaktbeel­den van zichzelf te versturen

  Het gerecht probeert volop te achterhalen wie schuilgaat achter de Instagramaccount ‘Eveline’, die Stan Van Samang (41), Peter Van de Veire (48) en Sean Dhondt (36) in de val lokte. Volgens onze informatie gebeurde dat volgens een goed geolied scenario dat in alle drie de gevallen bijna identiek verliep. Wie ze is weet voorlopig niemand, en of ze alleen dan wel in opdracht van anderen werkte ook niet. Wel konden we te weten komen hoe ze het deed.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.

Tech