Willem Engel, voorman van de Nederlandse actiegroep Viruswaarheid. Foto rechts: de hele wereld keek toe hoe Christian Eriksen een hartstilstand kreeg op het veld. Collega-internationals hielpen de hulpverleners met de overbrenging naar de ambulance.
Volledig scherm
Willem Engel, voorman van de Nederlandse actiegroep Viruswaarheid. Foto rechts: de hele wereld keek toe hoe Christian Eriksen een hartstilstand kreeg op het veld. Collega-internationals hielpen de hulpverleners met de overbrenging naar de ambulance. © ANP - AFP

Coronascepticus Willem Engel moest van Twitter bericht over Eriksen verwijderen

Twitter heeft de Nederlander Willem Engel, voorman van de actiegroep Viruswaarheid, afgelopen weekend opgedragen om zijn tweet over de Deense voetballer Christian Eriksen te verwijderen. Dat heeft hij vervolgens gedaan.

3 reacties

 • Ghislain Huysentruyt

  1 maand geleden
  Dus vrije meningsuiting telt niet meer als het over Corona en de vaccins gaat! Eerlijk kan je dit niet noemen.
 • ivan de ridder

  1 maand geleden
  Genetische modificatie via vaccins? Opinie allemaal goed en wel, maar flagrante leugens die op sociale media bericht worden en waar een zekere achterban gretig op inpikt, mogen middels fact checkers wel eens aangekaart/opgekuist worden. Is dat censuur/dictatuur? Volharden in de domheid indien het tegendeel bewezen werd, lijkt mij ook fout, zeker als het de gezondheid van velen kan schaden.
 • Gasparelli Schouwaerts

  1 maand geleden
  Tweets op Twitter zijn enkel toegestaan wanneer de gedachtengang overeenstemt met de huidige dictatoriaal gevoerde politiek. Van vrije meningsuiting is er bij Twitter al lang geen sprake meer