Icoon van de app Clubhouse op een telefoon, ter illustratie.
Volledig scherm
Icoon van de app Clubhouse op een telefoon, ter illustratie. © ANP

Clubhouse haalt site offline waar gebruikers zonder login konden meeluisteren

Chatapp Clubhouse heeft een website offline gehaald waarmee een gebruiker audiostreams aanbood van gesprekken in Rooms op het platform. Daarmee konden gebruikers zonder login meeluisteren via het web.

2 reacties

 • Jeroen Slootmans

  2 dagen geleden
  En hoe ze ons toch afluisteren, en mensen hebben vertrouwen in elektronica, overal waar een chip inzit bestaat de mogelijkheid om ons te bespioneren en te beïnvloeden.
 • Marjan Frankie

  3 dagen geleden
  Deze site deed het op een ludieke manier die voor iedereen duidelijk was. Facebook, Twitter u noemt maar doen het allemaal... o juist je hebt een account nodig en dan mag het voor de alwetende in de elite groep en kan het ... Maar hier zit staatsveiligheid achter en TEVEEL geld, we kunnen dus geen concurrent gebruiken
 1. Populaire app Clubhouse in China geblokkeerd na ongecensureerde discussies

  Populaire app Clubhouse in China geblok­keerd na ongecensu­reer­de discussies

  Het snelgroeiende Amerikaanse sociale medium Clubhouse is in China geblokkeerd nadat er afgelopen weekend diverse discussies op de app werden gevoerd over onderwerpen die in het land taboe zijn. Dat meldt persbureau Bloomberg. Zo werden er bijvoorbeeld gesprekken gevoerd over Taiwan en over de vervolging van de Oeigoerse moslimminderheid in de provincie Xinjiang, onderwerpen die normaliter niet door de Chinese staatscensuur heen komen.
 2. Google blokkeert advertenties van slotenmakers in zoekresultaten: “Te vaak malafide bedrijven bovenaan”
  8

  Google blokkeert adverten­ties van slotenma­kers in zoekresul­ta­ten: “Te vaak malafide bedrijven bovenaan”

  Google heeft in Nederland, België, Duitsland en Zweden alle advertenties voor slotenmakers verwijderd uit de weergave van de zoekresultaten. Dit omdat er te vaak malafide bedrijven bovenaan de resultaten werden weergegeven als gebruikers op de term ‘slotenmaker’ zochten. Dat meldt onder meer Tweakers donderdag. Het was radiomaker Sven Pichal die de internetgigant tot de orde riep in ‘De Inspecteur’, het consumentenprogramma op Radio 2. De zoekertjes steken de echte vaklui al jarenlang stokken in de wielen.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie

iHLN