Mark Zuckerberg op de jaarlijkse Facebookconventie F8
Volledig scherm
Mark Zuckerberg op de jaarlijkse Facebookconventie F8 © AFP

Binnenkort kan je al je geschiedenis van Facebook wissen

Straks is het mogelijk om alle door Facebook verzamelde data van je account te wissen. Dat kondigde Mark Zuckerberg gisteravond aan.

15 reacties

 • Yannik Samoy

  3 jaar geleden
  Pasceline Dubois, inderdaad maar je dient ze wel één voor één te verwijderen, wat na enkele jaren een pak werk is.
 • Yannik Samoy

  3 jaar geleden
  Eigenaardig dat Facebook nu pas, na meer dan een decennium, de mogelijkheid krijgt om de geschiedenis te wissen. Beter laat dan nooit.
 • Joske Martens

  3 jaar geleden
  Het begint al bij de aankoop van een gsm, Facebook, amazon, proximus enz. zijn als app. geïnstalleerd en niet te verwijderen, wie wil er nu die rommel van al die apps.
 • Frank De Witte

  3 jaar geleden
  Beste optie: gewoon GEEN facebook hebben. Als de mensen iets kwijt willen moeten ze mij maar bellen om het te zeggen. Zo simpel kan het zijn.
 • mich lee

  3 jaar geleden
  rik pieters, die gezichtsherkenning staat bij mij af. Je kan dat perfect zelf in je instellingen aanpassen. Net zoals niemand je kan taggen, of iets op je tijdslijn kan plaatsen zonder jouw toestemming. Als iemand mij wil taggen krijg ik het bericht. Als ik dat niet wil komt de tag er niet en wordt ik zelfs geblurred op de betreffende foto indien gewenst.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"

iHLN