REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Belgen steeds minder actief op Facebook

Het aantal Belgen dat actief is op Facebook, is tussen februari en augustus met 7,3 procent gedaald tot 6,8 miljoen leden. Dat blijkt uit een studie van Xavier Degraux, consultant in digitale marketing en sociale netwerken. De daling doet zich voortaan voor bij alle leeftijdsgroepen.

12 reacties

 • Steve Warson

  3 jaar geleden
  Alle sociale mediakanalen zijn én gratis én tegelijkertijd miljarden waard. Alleen al daarom moet je zulke apps mijden als de pest.
 • mario vermeersch

  3 jaar geleden
  Is ook normaal als je ziet dat mensen constant geblokt worden door facebook (facebook heeft op alles commentaar van de geposte foto's), velen laten facebook dan liggen voor wat het is,velen hebben hun buik vol van facebook.
 • Cecarine De Smet

  3 jaar geleden
  Facebook ruïneert uw privacy
 • Marijke Molenberghs

  3 jaar geleden
  Misschien minder dan 2 jaar dat kan ook nog dat Facebook definitief verwijderd wordt.
 • David De Geyter

  3 jaar geleden
  Durft je verslaving aan smoelenboek eens opgeven en je zal minder gestrest door het leven gaan, en die zogenaamde vrienden zeker en vast niet missen!
 1. Moederbedrijf Google trekt 70 miljard dollar uit om aandeelhouders te belonen
  UPDATE

  Moederbe­drijf Google trekt 70 miljard dollar uit om aandeelhou­ders te belonen

  Alphabet, het moederbedrijf van Google, merkt dat bedrijven in Europa na de Russische invasie in Oekraïne terughoudender zijn geworden als het gaat om uitgaven aan advertenties. Niettemin lukte het de onderneming om in het eerste kwartaal weer flink te groeien. Alphabet voelt zich zelfs sterk genoeg om voor 70 miljard dollar (bijna 67 miljard euro) aan eigen aandelen te gaan inkopen en zo aandeelhouders te belonen.

Tech