AFP - DPA - EPA - SONOS
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP - DPA - EPA - SONOS

Apple maakt je iPhone trager. Tesla geeft je auto een update waardoor deze minder ver kan. Van wie is een slim apparaat eigenlijk na aankoop?

Tesla geeft je auto een update waardoor deze minder ver kan. Sonos wil je oude speaker onklaar maken, Amazon verwijdert een gekocht e-boek en Apple maakt je smartphone trager. Van wie is een slim apparaat eigenlijk na aankoop?

23 reacties

 • Cris Verwilligen

  3 uur geleden
  Dat is nu juist de reden waarom ik niet graag moderne slimme apparaten heb. Op de duur beslissen die voor jou. Heb al genoeg farces meegemaakt met ecu, dus als het aan mij ligt terug een wagen zonder die computers. OK, moet dan meer en beter uitkijken, en terug krachttraining. Ik vertrouw die dingen niet, wat ik meemaakte was minimaal maar ik wil niet dat de wagen of apparatuur in mijn plaats beslist. En duurzaam, verplichte garantie optrekken tot 10 jaar. Dat zal helpen.
 • Miguel Duro Gonzalez

  2 dagen geleden
  Ik heb een Mercedes E , gekocht in 2012. Geweldige wagen. Ik rijd niet meer veel dus ik zou er nog jaren van kunnen genieten. Hij is niet verbonden met het internet, maar toch wordt hij eind 2024 vanop afstand onklaar gemaakt, door de overheid.
 • Bart Timperman

  6 dagen geleden
  Ik werk nog altijd met een smartphone van Test aankoop van 6 jaar geleden van 2€. Ik kan er nog alles mee doen wat ik met een smartphone wil doen. Werkt perfect met WhatsApp, goede verbinding, duidelijke foto's en video's en het kleine geheugen van 4 GB kun je met een SD kaartje uitbreiden naar 128 GB, meer dan voldoende. Alleen voor mijn gsm gebruik ik een oude Samsung klappertje gsm van 10 jaar oud, werkt ook nog perfect
 • pietje aalbers

  6 dagen geleden
  Daarom voor mij alleen maar auto's zonder internetconnectie en zonder manager onder de motorkap. Dan maar liever een goede tweedehands, zijn er nog meer als voldoende van.
 • Peter Verbeeck

  7 dagen geleden
  Alles draait om geld. Mensen zouden zulke toestellen beter de rug toe keren.
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 2. Twitter geeft gebruikers mogelijkheid om ‘misleidende inhoud’ te rapporteren
  1

  Twitter geeft gebruikers mogelijk­heid om ‘misleiden­de inhoud’ te rapporte­ren

  Twitter heeft een nieuwe functie aangekondigd waarbij gebruikers misleidende inhoud kunnen rapporteren. Het platform stelt vast dat er steeds meer foute informatie de ronde gaat sinds het begin van de coronapandemie. Verschillende critici drukten in het verleden al uit dat Twitter niet genoeg doet om de strijd tegen nepnieuws aan te gaan, maar daar zou deze functie verandering in moeten brengen. De nieuwe tool is voorlopig enkel beschikbaar in de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Korea.

iHLN