'Charlie bit my finger!' is YouTube-geschiedenis.
Volledig scherm
'Charlie bit my finger!' is YouTube-geschiedenis. © YouTube

881 miljoen keer bekeken filmpje ’Charlie bit my finger' verdwijnt na veiling van YouTube

2021 is het jaar van de NFT (non-fungible token), een unieke en niet-inwisselbare code die niet door iets anders kan vervangen worden. In maart ging een digitaal kunstwerk van kunstenaar Beeple bij veilinghuis Christie’s zo van de hand voor ruim 69 miljoen dollar (58 miljoen euro). Ook het meisje van de ‘disaster girl’-meme mag zich via NFT bijna 379.000 euro rijker rekenen. Nu is het de beurt aan het YouTube-filmpje ‘Charlie bit my finger - again!’.

1 reactie

 • Jenny stevens

  1 maand geleden
  Schattig .Mooi als aandenken als ze veel ouder zijn
 1. Tiener in ziekenhuis na levensgevaarlijke TikTok-challenge: “Niemand wil z’n dochter in brand zien staan”
  Play

  Destini (13) ligt in ziekenhuis door levensge­vaar­lij­ke Tik­Tok-challenge

  Een TikTok-challenge is bij een Amerikaanse tiener helemaal fout gelopen. Bij de bewuste trend teken je figuren met ontvlambare vloeistof op een spiegel om die vervolgens in brand te steken. De 13-jarige Destini wou zich er ook eens aan wagen, maar dat ging compleet fout. Een bus alcohol die vlakbij stond, vatte vuur en kwam tot ontploffing. De puber liep zware brandwonden op over haar hele lichaam. Haar familie wil iedereen waarschuwen. “Niemand wil z’n dochter in brand zien staan.”
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!

iHLN