thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

4G-bereik in vliegtuig in de maak: testvluchten geslaagd

Het Europese breedbandnetwerk voor vliegtuigpassagiers EAN is een stap dichterbij. Een serie testvluchten boven het Verenigd Koninkrijk is succesvol afgerond, melden Inmarsat, Deutsche Telekom, Nokia en Thales maandag. Het European Aviation Network moet medio volgend jaar beschikbaar zijn.

 1. 100 keer sneller dan 4G: Proximus gaat als eerste in België 5G uittesten
  Play
  Video

  100 keer sneller dan 4G: Proximus gaat als eerste in België 5G uittesten

  Telecombedrijf Proximus gaat als eerste in België de 5G-technologie uittesten, die nog snellere internetverbindingen toelaat. Het is wel nog jaren wachten vooraleer de Belg de voordelen van deze nieuwe technologie zal kunnen ervaren. Eerst is het de beurt aan 4,5G (die volgend jaar in een aantal steden wordt geïntroduceerd) en aan de verdere densificatie van het netwerk via zogenaamde "small cells" of kleinere antennes.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!

iHLN