Dames van Zonta schonken zes Chromebooks aan de kinderen van basisschool De Zon. Zij hadden als bedanking enkele mooie tekeningen voor hen gemaakt.
Volledig scherm
Dames van Zonta schonken zes Chromebooks aan de kinderen van basisschool De Zon. Zij hadden als bedanking enkele mooie tekeningen voor hen gemaakt. © vdi

Zonta schenkt laptops aan basisschool De Zon

IngelmunsterZonta, een vereniging van ondernemende dames, heeft zes laptops geschonken aan De Zon, de Ingelmunsterse basisschool voor bijzonder onderwijs.

  1. Onzekere tijden, maar Labadoux gaat voor driedaags festival in mei: “Het is inderdaad afwachten, maar we gaan voluit, iedereen heeft het nodig”
    PREMIUM
    Ingelmunster

    Onzekere tijden, maar Labadoux gaat voor driedaags festival in mei: “Het is inderdaad afwachten, maar we gaan voluit, iedereen heeft het nodig”

    Na twee coronaversies hoopt de organisatie van Labadoux om dit jaar opnieuw een volwaardig festival te kunnen organiseren in Ingelmunster. De voorbereidingen voor een driedaags muziekfestijn op 6,7 en 8 mei zijn gestart, de eerste namen van de line-up werden tijdens het weekend zelfs al de wijde wereld ingestuurd en ook de ticketverkoop is opgestart. “We gaan voluit voor een driedaagse, iedereen heeft er nood aan. Maar het is afwachten in hoeverre dit effectief zal kunnen”, aldus organisator Carl Windels.