Zonder geldig rijbewijs zat de automobilist achter het stuur van zijn wagen in Meulebeke.
Volledig scherm
Zonder geldig rijbewijs zat de automobilist achter het stuur van zijn wagen in Meulebeke. © Photo News

Zonder rijbewijs en met 1,26 promille op pad: 21 maanden rijverbod, 5.600 euro boete en alcoholslot

Ingelmunster/MeulebekeHet jaar rijverbod dat hij in 2017 kreeg, lapte hij aan zijn laars. Net als de verplichting om zijn theoretisch en praktisch rij-examen opnieuw af te leggen. Toen een automobilist uit Ingelmunster op 1 september 2018 in Meulebeke ook nog eens met 1,16 promille alcohol in het bloed achter het stuur zat bij een controle, was dat ruim voldoende voor een nieuwe dagvaarding.

 1. Barbier Mister Steve dolblij met perspectief, maar houdt vast aan actie op 1 februari: “Zonder knippen en scheren, maar mét kunst en verkoop van barbierartikelen”
  PREMIUM
  Roeselare

  Barbier Mister Steve dolblij met perspec­tief, maar houdt vast aan actie op 1 februari: “Zonder knippen en scheren, maar mét kunst en verkoop van barbierar­ti­ke­len”

  Tot groot jolijt van Steve Desseyn, beter gekend als de Roeselaarse barbier Mister Steve, mogen de kappers vanaf zaterdag 13 februari weer aan de slag. Aan zijn plan om al op 1 februari de deuren te heropenen, houdt hij wel vast. “Zonder knippen en scheren, maar met een kunstexpo en de verkoop van barbierartikelen”, zegt hij.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo