Een parkeerplaats voor mindervaliden.
Volledig scherm
Een parkeerplaats voor mindervaliden. © David Legreve

Vooruit wil plek voor mindervaliden aan inrit Centrumparking

IngelmunsterOppositiepartij Vooruit zou graag een parkeerplaats voor mindervaliden voorzien aan de inrit van de Centrumparking van Ingelmunster.

 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  21

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. Dubbel noodlot in Ingelmunster, Kurt (42) overlijdt nog geen 48 uur na zijn oom (74): “Hij zakte in elkaar toen hij Willy thuis dood aantrof”
  PREMIUM
  Ingelmunster

  Dubbel noodlot in Ingelmun­ster, Kurt (42) overlijdt nog geen 48 uur na zijn oom (74): “Hij zakte in elkaar toen hij Willy thuis dood aantrof”

  In nog geen week tijd afscheid moeten nemen van twee dierbaren. Je wenst het niemand toe, maar precies dat overkwam de familie Vanneste-Stragier uit Ingelmunster. Kurt Vanneste (42) trof zijn oom Willy Stragier (74) thuis dood aan en zakte niet lang daarna zelf in elkaar. “Ze kwamen dagelijks bij elkaar over de vloer, maar we hadden nooit gedacht dat we ze ook samen zouden moeten afgeven”, zucht zus Annelore. Zij doet het hele verhaal, ook hoe de dood van haar broer nieuw leven betekent voor andere mensen.