Andy Vroman van supportersclub Forza Lampaert met Yves’ vader Jean, moeder Carine Neirynck en zus Saghine, dolblij met de overwinning van Yves Lampaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Andy Vroman van supportersclub Forza Lampaert met Yves’ vader Jean, moeder Carine Neirynck en zus Saghine, dolblij met de overwinning van Yves Lampaert. © vdi

Vader en moeder Lampaert zien zoon Yves winnen op BK tijdrijden in thuisdorp Ingelmunster: “Dankzij fans naar de overwinning gestuwd”

IngelmunsterEn of Ingelmunster gek is op ‘zijn’ Yves Lampaert!. Vrienden en supporters droegen hem na zijn overwinning op het BK tijdrijden letterlijk op handen. In het centrum van de gemeente hoorde je al de hele dag gejoel van fans en wapperden vlaggen voor ‘Lampi’ uit tal van ramen. Ongezien voor wat ‘maar’ een tijdritdiscipline is, maar dat was buiten het Forza Lampaert-legioen gerekend. Ook vader Jean en moeder Carine waren onder de indruk.

  1. Woondienst Regio Roeselare onderzoekt woonnoden en -behoeften van alleenwonenden en éénoudergezinnen
    Roeselare

    Woondienst Regio Roeselare onderzoekt woonnoden en -behoeften van alleenwo­nen­den en éénouderge­zin­nen

    Alleenwonenden en éénoudergezinnen hebben het vaak moeilijk op de woningmarkt. De Woondienst Regio Roeselare wil graag meer inzicht krijgen in de noden en behoeften van deze doelgroep om toekomstige beleidsbeslissingen hierop te kunnen afstemmen. Daarom stelden ze een bevraging op. Behoor jij tot deze doelgroep? De bevraging invullen kan op https://nl.surveymonkey.com/r/MCWWV5B.