De politie van de zone MIDOW stond in voor de vaststellingen van het ongeval langs de N50 in Ingelmunster.
Volledig scherm
De politie van de zone MIDOW stond in voor de vaststellingen van het ongeval langs de N50 in Ingelmunster. © Hans Verbeke

Trucker merkt rood licht te laat op en knalt achter op wachtende Mercedes

IngelmunsterTer hoogte van de werken langs de N50 in Ingelmunster gebeurde donderdagvoormiddag een ongeval. Daarbij raakte een vrouw uit Ingelmunster gewond.

 1. Griezelen in Zuid West-Vlaanderen: negen tips voor een geslaagde Halloween
  PREMIUM
  Zuid West-Vlaanderen

  Griezelen in Zuid West-Vlaanderen: negen tips voor een geslaagde Halloween

  Het griezeligste feest van het jaar nadert met rasse schreden. Aan heel wat Vlaamse voordeuren kan je nu al pompoenen, spookjes of heksen spotten, terwijl wij onze keukenkast alvast aanvulden met wat extra snoep. De gevolgen van corona dunden het traditioneel rijke aanbod in het zuiden van West-Vlaanderen ook dit jaar helaas wat uit, maar dat neemt niet weg dat er flink gegriezeld kan worden in aanloop naar 31 oktober.
 2. Opleiding Verpleegkunde van Hogeschool Vives verruilt Wilgenstraat voor campus Rumbeke van AZ Delta: “Opleiding Agro- en Biotechnologie verhuist wellicht naar Food Innovation Park”
  Roeselare

  Opleiding Verpleeg­kun­de van Hogeschool Vives verruilt Wilgen­straat voor campus Rumbeke van AZ Delta: “Opleiding Agro- en Biotechno­lo­gie verhuist wellicht naar Food Innovation Park”

  Hogeschool Vives maakt plannen om zeker deels, maar mogelijk ook volledig, hun huidige campus langs de Wilgenstraat te verlaten. Tegen het academiejaar 2023-2024 willen ze de opleiding verpleegkunde huisvesten in een nieuwbouw op campus Rumbeke, terwijl er ook gesprekken lopende zijn om de opleiding agro- en biotechnologie te verhuizen richting het Food Innovation Park aan Syntra West.