Er komt een skatepark in het kanaalpark. De jongeren kwamen naar een infomoment en konden ook hun suggesties geven.
Volledig scherm
Er komt een skatepark in het kanaalpark. De jongeren kwamen naar een infomoment en konden ook hun suggesties geven. © Maxime Petit

Tieners denken mee na over invulling Ingelmunsters skatepark

IngelmunsterAan de kant van het station in Ingelmunster komt naast de Brigandsbrug volgend jaar een skatepark in het groen. Hoe dat er precies zal uitzien, mochten tieners dit weekend mee bepalen.

  1. MIJN STAD. Cultuurhuis De Leest-diensthoofd en bezige bij Geerwin Vandekerckhove: “Artiesten zijn altijd lovend over een bezoekje aan Izegem”
    PREMIUM
    Izegem

    MIJN STAD. Cultuur­huis De Leest-dienst­hoofd en bezige bij Geerwin Vandekerck­ho­ve: “Artiesten zijn altijd lovend over een bezoekje aan Izegem”

    Geen beziger bij dan Geerwin Vandekerckhove (54). Programmeert en coördineert het diensthoofd van cultuurhuis De Leest geen nieuwe voorstellingen en optredens, dan maakt hij graag zelf een streepje muziek (door de jaren heen met de Chop Choy Shaggies, Vanelle of Waar is Ken?) of is hij bezig met een ander creatief project. Om al die gecontroleerde chaos tegen te gaan, maakt hij graag rustgevende wandelingen in eigen streek. Hoe, wat en waar, dat ontdek je hieronder.