De kapel in Ingelmunster.
Volledig scherm
De kapel in Ingelmunster. © rv

Sint-Amandsparochie sluit Mariamaand af met viering aan kapel

IngelmunsterDe Sint-Amandsparochie sluit op dinsdag 31 mei om 18.30 uur Mariamaand mei af met een slotviering aan de kapel van Onze-Lieve-Vrouw Ten Doorn op de hoek van de Gent- en Kanaalstraat.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Burgemeester reageert op open brief na dodelijk ongeval Marthe (23): “Verantwoordelijkheid van ons allemaal”
  Roeselare

  Burgemees­ter reageert op open brief na dodelijk ongeval Marthe (23): “Verant­woor­de­lijk­heid van ons allemaal”

  Na het dodelijke ongeval tijdens het Batjesweekend in Roeselare waarbij fietsster Marthe Hanssens (23) het leven liet, schreef leerkracht Thomas Ryon (32) een open brief naar burgemeester Kris Declercq (CD&V) waarin hij opriep strenger en beter op te treden tegen verkeersovertreders. “De brief raakte de juiste snaar”, reageert de burgervader. “Straffen is belangrijk maar er is bij iedereen een mentaliteitswijziging nodig. Zijn integrale reactie op de open brief…