Na de overval op dagbladhandel De Clip, op de hoek van de Bruggestraat met de Nieuwstraat in Ingelmunster, kon de dader opgepakt worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Na de overval op dagbladhandel De Clip, op de hoek van de Bruggestraat met de Nieuwstraat in Ingelmunster, kon de dader opgepakt worden. © Google Streetview

“Schiet me dood”: drugsverslaafde overvaller is wanhoop nabij bij arrestatie

Izegem/Ingelmunster“Schiet me dood!” Dat vroeg een 26-jarige jongeman uit Izegem bij zijn arrestatie nadat hij in maart 2020 voor de tweede keer in twee dagen in Ingelmunster een overval op een krantenwinkel had gepleegd. Verslaafd aan drank, drugs en gokken wist hij van geen hout meer pijlen maken. Hij verscheen dinsdag voor de rechter in Kortrijk.

 1. Catacombes, Pavarotti en Empire halen Monopolybord niet
  Roeselare/Ingelmunster/Dentergem

  Catacombes, Pavarotti en Empire halen Monopoly­bord niet

  Geen enkele van de uit onze regio genomineerde discotheken zijn erin geslaagd om een plekje te veroveren op het spelbord van de nieuwe Monopoly. Vorige maand raakte bekend dat zowel de Roeselaarse Catacombes, Pavarotti uit Ingelmunster en Empire in Dentergem op een lijst van 82 discotheken stonden waarop het brede publiek kon stemmen. “Het werd al snel duidelijk dat het een spannende strijd zou worden om een plaatsje in de top 11 te bemachtigen en er werd dan ook massaal opgeroepen om te stemmen. Het stemmen is inmiddels afgelopen en uiteindelijk werden maar liefst 28.368 stemmen geteld”, zegt Pieter De Wulf van Groep 24, dat het spel maakt. De danstempels die straks wel vereeuwigd worden op het Monopolybord zijn de Lokerse Cherry Moon, Zillion in Antwerpen, Illusion in Lier, het Antwerpse Café d’Anvers, Boccaccio in Destelbergen, Carat in Grobbendonk, Highstreet in Hoogstraten, BBC in Sint-Niklaas, de Antwerpse Red & Blue, de Gentse Culture Club en Manhattan in Leuven. Monopoly Discotheken zal door de grote vraag reeds in het najaar van 2021 beschikbaar zijn en niet in het voorjaar van 2022 zoals eerder aangekondigd. Pre-orders kunnen geplaatst worden via www.monopolydiscotheken.be.
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis