Sanne Derveaux gaf haar petitie af aan de balie van het gemeentehuis.
Volledig scherm
Sanne Derveaux gaf haar petitie af aan de balie van het gemeentehuis. © Joke Couvreur

Petitie met 907 handtekeningen, maar timing gelijktijdige werken in centrum wordt niet aangepast: “We kiezen voor korte pijn”

Het Ingelmunsterse gemeentebestuur stuurde vrijdagochtend zijn kat toen Sanne Derveaux een petitie met 907 handtekeningen tegen de gelijktijdige werken aan de Dorpsbrug en de rotonde in de Oostrozebekestraat wou afgeven. De gemeente laat ook weten dat de timing van de werken niet wordt aangepast. Sanne reageert teleurgesteld en plant een protestactie. 

  1. Uw mening telt! Hebt u een gevaarlijke fietssituatie in uw buurt? Laat het ons weten

    Uw mening telt! Hebt u een gevaarlij­ke fietssitua­tie in uw buurt? Laat het ons weten

    Het Fietsdossier West-Vlaanderen laat u niet onberoerd, beste lezer. Tientallen lezers meldden al problemen en gevaarlijke situaties in hun buurt. Woont u langs een steenweg waar het fietspad dringend aan vervanging toe is? Vraagt u zich al jaren af waarom die levensgevaarlijke fietsoversteek in uw stad nog altijd niet aangepast is? Onze journalisten stellen de komende weken de vragen ook aan de beleidmakers in uw stad of gemeente. Wij bundelden alvast enkele reacties. Hebt u zelf een vraag of een melding? Laat het ons weten via west@hln.be.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement