Njam-chef Laura Van den Broeck
Volledig scherm
Njam-chef Laura Van den Broeck © Geert De Rycke

Njam-chef Laura Van den Broeck komt naar Ingelmunster

IngelmunsterOp vrijdag 24 juni organiseert Ingelmunster de SporthappenING, een sport- en beweegevent voor jong en oud. Deelnemers maken er kennis met enkele toffe sporten of de nieuwe beweegroute. Ook gezonde voeding komt aan bod, met een workshop van voedingsconsulente Laura Van den Broeck.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Kerelsplein in het nieuw: “Ook speelmogelijkheden voor kinderen met een beperking”
  Roeselare

  Kerels­plein in het nieuw: “Ook speelmoge­lijk­he­den voor kinderen met een beperking”

  Net op tijd voor de start van de zomervakantie, en speelpleinwerking Speelodroom, is zaterdagmiddag het Kerelsplein officieel geopend. Het grootste speelplein van Roeselare, te vinden langs de Acaciastraat, kreeg in een jaar tijd een totale makeover. Er ging hierbij niet alleen aandacht naar het aspect spelen, ook voor kinderen met een beperking, maar ook naar ontharding, meer groen en water.