Nieuw gemeenteraadslid Liesbeth Holvoet maakte haar debuut.
Volledig scherm
Nieuw gemeenteraadslid Liesbeth Holvoet maakte haar debuut. © vdi

Nieuw raadslid Liesbeth Holvoet debuteert met vraag over dierenwelzijn in Ingelmunster

IngelmunsterMet Liesbeth Holvoet lanceert Vooruit een nieuw gezicht in de gemeenteraad, ter vervanging van Sandy Priem. Op haar eerste raadszitting dient ze meteen twee punten in, over het gebruik van de Gele Doos en dierenwelzijn in de gemeente.

 1. 
“Koper moet plots 33.000 euro meer betalen voor appartement”: ‘gratis’ stukje grond voor projectontwikkelaar krijgt financieel staartje
  PREMIUM

  “Koper moet plots 33.000 euro meer betalen voor apparte­ment”: ‘gratis’ stukje grond voor projectont­wik­ke­laar krijgt financieel staartje

  Een stukje grond van amper 39 m² dat de gemeente Ingelmunster gratis aan een projectontwikkelaar wilde schenken heeft verstrekkende gevolgen. Na enkele klachten oordeelt de provincie dat de grond tegen een juiste prijs moet worden verkocht. Alleen zorgt de hele hetze onbedoeld voor vertraging. “Eén koper liet al weten dat dit voor zijn appartement een meerkost van maar liefst 33.000 euro betekent”, foetert burgemeester Kurt Windels.
  Ingelmunster
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Izegem werkt aan plan publieke laadpalen: “Nog veel knopen door te hakken, maar al beter voorbereid op laadinfrastructuur”

  Izegem werkt aan plan publieke laadpalen: “Nog veel knopen door te hakken, maar al beter voorbereid op laadinfra­struc­tuur”

  De stad Izegem is volop bezig met de verfijning van haar laadpalenplan. Van Vlaanderen moet de stad namelijk verplicht een bepaald aantal publieke laadpalen plaatsen, en dit tegen 2025. Om dit streefdoel te halen, gaat de stad samenwerken met Total Energies. “Zij beslissen of een locatie wel of niet geschikt is, afhankelijk van de rendabiliteit”, klinkt het.
  Izegem