De zes tweelingen en hun begeleiders. Van links naar rechts zien we begeleiders Lies Verhulst en Shauni Verheye met tweeling Kobe en Toby Labeeuw op de schoot, mama Karen met kinderen Mylo en Arne Derudder, begeleiders Marleen Vanrostenberghe en Kelly Windels met meisjes Marie en Suza Martijn. Vooraan zitten tweelingen Matt en Mauro Messiaen, Pepijn en Lasse Bulckaert en Zélie en Julia Vandekerckhove-Degrande, met naast hen begeleider Filip Verhulst. Helemaal achteraan staan uitbaatster Nancy Goemaere met gespreide armen.
Volledig scherm
PREMIUM
De zes tweelingen en hun begeleiders. Van links naar rechts zien we begeleiders Lies Verhulst en Shauni Verheye met tweeling Kobe en Toby Labeeuw op de schoot, mama Karen met kinderen Mylo en Arne Derudder, begeleiders Marleen Vanrostenberghe en Kelly Windels met meisjes Marie en Suza Martijn. Vooraan zitten tweelingen Matt en Mauro Messiaen, Pepijn en Lasse Bulckaert en Zélie en Julia Vandekerckhove-Degrande, met naast hen begeleider Filip Verhulst. Helemaal achteraan staan uitbaatster Nancy Goemaere met gespreide armen. © Henk Deleu

Ingelmunsterse crèche vangt zes tweelingen op: “We hebben onze trucjes om ze uit elkaar te houden”

IngelmunsterEen groep kleine ukjes opvangen is sowieso al een flinke klus, maar in ’t Kabouterhuisje in Ingelmunster moeten ze soms extra goed kijken of ze wel de juiste spruit voor zich hebben. Nancy Goemaere (54), Filip Verhulst en hun team ontfermen er zich immers over maar liefst zes tweelingen. “Bijna waren het er zeven, maar we hebben geen plaats meer”, klinkt het

 1. Standhouders voor tweedehands wielerbeurs in KOERS gezocht
  Roeselare

  Standhou­ders voor tweede­hands wieler­beurs in KOERS gezocht

  KOERS. Museum van de Wielersport organiseert op zaterdag 10 september een tweedehands wielerbeurs. Het museum slaat hiervoor de handen in elkaar met de Koninklijke Wielerclub ‘De Yzerzonen’, die net geen kwarteeuw lang haar beurs in Hooglede organiseerde. In KOERS zal je een uitgebreid aanbod aan tweedehands publiciteitsfoto’s, persfoto’s, wielerboeken, wielertijdschriften en allerlei wielerverzamelingen vinden. Ben je standhouder? Reserveer dan nu je standplaats van maximum vijf lopende meter aan zes euro per lopende meter via koersmuseum@roeselare.be of 051/26.24.00. Na reservatie ontvang je een factuur. Standhouders kunnen de dag zelf vanaf 9 uur hun stand inrichten. Naast het museum wordt parking voor standhouders voorzien. Bezoekers zijn welkom vanaf 10 uur. De beurs wordt georganiseerd in het kader van Open Monumentendag.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 1. Cinthy wil lievelingshond Laika met operatie redden: “Zij was er op moeilijke momenten voor mij. Nu wil ik er voor haar zijn”
  PREMIUM
  Izegem

  Cinthy wil lievelings­hond Laika met operatie redden: “Zij was er op moeilijke momenten voor mij. Nu wil ik er voor haar zijn”

  Dat een band tussen baasje en huisdier immens sterk kan zijn bewijzen Cinthy Waegebaert en haar hond Laika. De Izegemse heeft een chronische ziekte waardoor ze niet optimaal meer kan bewegen, maar vindt dankzij haar Mechelse herder nog veel levensvreugde. Alleen sukkelt Laika al een eind met zijn knieën en dringt een operatie zich op. Cinthy hoopt met een steunactie nu genoeg geld op te halen om dat mogelijk te maken. “Anders moet ik hem laten inslapen en dat kom ik nooit te boven”, klinkt het.