Burgemeester Kurt Windels en zijn schepenen bij de voorstelling van de 10 Grote Werken in de gemeente Ingelmunster.
Volledig scherm
Burgemeester Kurt Windels en zijn schepenen bij de voorstelling van de 10 Grote Werken in de gemeente Ingelmunster. © VDI

Ingelmunster rapporteert voortaan online over alle lopende projecten

IngelmunsterHet gemeentebestuur van Ingelmunster gaat een stap verder op vlak van openbaarheid van bestuur en lanceert nu een rapporteringsprogramma op de gemeentelijke website. Daar kan iedereen de stand van zaken van grote werken in de gemeente op de voet volgen.  

 1. Het kan ook nog plezant zijn in de supermarkt: deze familie staat al drie generaties in de Carrefour Market. “Opa Wilfried is onze trouwste klant”
  PREMIUM

  Het kan ook nog plezant zijn in de supermarkt: deze familie staat al drie generaties in de Carrefour Market. “Opa Wilfried is onze trouwste klant”

  De zussen Laure (29) en Marie (26) Petitqueux zijn sinds deze week de nieuwe gezichten van Carrefour Market in het centrum van Kortemark. De derde generatie al langs mama’s zijde. “Als ik mijn Unic van weleer vergelijk met deze vernieuwde winkel kan ik alleen maar fier zijn”, reageert opa Wilfried (83) die ondanks zijn gerespecteerde leeftijd nog volop meedraait in de winkels van de Kortemarkse ondernemersfamilie. Dit is hoe het allemaal begon.
  Harelbeke
 2. MIJN DORP. Kunstenaar Gilbert ‘Beritos’ Vangampelaere over zijn Dentergem: “Ik kan ongelooflijk genieten van de stilte die hier heerst”
  PREMIUM

  MIJN DORP. Kunstenaar Gilbert ‘Beritos’ Vangampe­lae­re over zijn Dentergem: “Ik kan ongeloof­lijk genieten van de stilte die hier heerst”

  Als kunstenaar Beritos heeft hij op veel plekken zijn stempel gedrukt. Met de creatie van een kunstwerk of gedicht. Zo brengt hij sfeer in het dorp. Er gaat dan ook geen dag voorbij of Gilbert Vangampelaere (68) is op pad in zijn Dentergem. Vaak met de fiets langs landelijke wegen, maar ook om een babbeltje te slaan met dorpsgenoten of een koffietje te drinken in Wakken. Hij geeft dan ook met plezier duiding bij zijn favoriete plekjes in Dentergem.
  Dentergem