Volledig scherm
© Koen Moreau

Ingelmunster drie keer zonder elektriciteit in één dag

Ingelmunster/OostrozebekeHonderden gezinnen in Ingelmunster en een deeltje van Oostrozebeke moesten het vrijdagvoormiddag één tot twee uur zonder stroom stellen na twee stroomonderbrekingen. In de namiddag was er nog een derde stroompanne.

 1. “Ik hoop dat ze zwaar gestraft wordt. Ik ben al 9 kilogram vermagerd.” Weduwe hard voor vrouw die onder invloed Hendrik (84) doodreed
  PREMIUM
  Roeselare/Izegem

  “Ik hoop dat ze zwaar gestraft wordt. Ik ben al 9 kilogram vermagerd.” Weduwe hard voor vrouw die onder invloed Hendrik (84) doodreed

  “Ik hoop dat ze zwaar gestraft wordt, maar ze durft niet eens haar gezicht te vertonen.” Monique Mestdagh uit Izegem was vrijdagochtend niet mals voor de 32-jarige vrouw uit Roeselare die op 24 september 2020 onder invloed van drugs haar fietsende echtgenoot Hendrik Uyttenhove (84) uit Izegem doodreed in Roeselare. De vrouw reed ook nog eens rond zonder keuring, verzekering of geldig rijbewijs.
 2. Vier Ingelmunsterse speelpleinen krijgen dit jaar nieuwe toestellen
  Ingelmunster

  Vier Ingelmun­ster­se speelplei­nen krijgen dit jaar nieuwe toestellen

  Het gemeentebestuur van Ingelmunster maakt nog dit jaar werk van nieuwe toestellen voor vier speelpleinen. Het gaat om de terreinen aan het De Montblancplein, Robrecht de Friesplein en het Von Plothoplein. Er komt ook een nieuw toestel op de groenzone met de vijver aan de Bakkersstraat. Alle inwoners kunnen mee beslissen hoe de nieuwe speelterreinen er zullen uitzien. Surf naar www.ingelmunster.be/speelpleintjes en kies daar je favoriete speeltoestellen uit. Dit kan tot en met zondag 14 maart. Daarna contacteert het gemeentebestuur de firma’s en kiezen ze op basis van de voorstellen het beste aanbod uit. Als alles goed gaat, gebeurt de plaatsing nog voor de zomer.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan