De zone aan het kanaal waar op termijn een heel nieuwe parkzone komt. Inwoners kunnen mee denken over de invulling.
Volledig scherm
PREMIUM
De zone aan het kanaal waar op termijn een heel nieuwe parkzone komt. Inwoners kunnen mee denken over de invulling. © RV

Hier gaat in 2022 uw belastinggeld naar toe: Ingelmunster investeert in Park aan het Water en Cultuurhuis

IngelmunsterOok Ingelmunster heeft zijn lijst voor investeringen in 2022 klaar, met als grote blikvanger de realisatie van een nieuwe groene long in de vorm van het Park aan het Water aan de Brigandsbrug.

 1. Meubelen Larridon bestaat meer dan 80 jaar en breidt uit met Bar Kamiel: “Klanten die van ver komen de kans geven in alle rust te lunchen”
  PREMIUM

  Meubelen Larridon bestaat meer dan 80 jaar en breidt uit met Bar Kamiel: “Klanten die van ver komen de kans geven in alle rust te lunchen”

  Meubelen Larridon is al meer dan tachtig jaar een vaste waarde in Lendelede. Om die mijlpaal te vieren breidt de bekende meubelzaak uit met een eigen horecazaak, waar je kan lunchen of in de namiddag gezellig iets eten of drinken. Met ‘Larridon Home’ volgt ook een naamswijziging om het huidige totaalconcept wat meer in de kijker te zetten.
  Lendelede
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.