Veevoederproducent ForFarmers sluit eind 2022 de Ingelmunsterse vestiging.
Volledig scherm
Veevoederproducent ForFarmers sluit eind 2022 de Ingelmunsterse vestiging. © ForFarmers

ForFarmers sluit eind 2022 Ingelmunsterse vestiging, werknemers verhuizen naar Izegemse fabriek

Izegem / IngelmunsterVeevoederproducent ForFarmers gaat de opslagcapaciteit van zijn fabriek in Izegem vergroten en die moderniseren. Tegelijkertijd heeft het bedrijf besloten de productielocatie in Ingelmunster tegen eind 2022 te sluiten.

 1. Amerikaans snoep, Aziatische bubble tea, Pokemondrankjes en natuurlijk belegde broodjes, bij Subland vind je het allemaal
  PREMIUM
  Roeselare

  Amerikaans snoep, Aziatische bubble tea, Pokemond­rank­jes en natuurlijk belegde broodjes, bij Subland vind je het allemaal

  Hij droomt er al vijf jaar van en heeft dan ook het nodige onderzoek gedaan. Binnenkort opent Chems Chouari (45) in Roeselare zijn nieuwe zaak Subland, waar je onder andere snoep en drank van over heel de wereld kunt kopen. “Twizzlers, Sour Patches of Laffy Taffy’s... in New York at ik snoepgoed tot mijn buik er pijn van deed”, lacht hij.
 2. Bewoners WZC Sint-Henricus herontdekken Rumbeke en Roeselare via treintje
  Rumbeke

  Bewoners WZC Sint-Henricus herontdek­ken Rumbeke en Roeselare via treintje

  De bewoners van WZC Sint-Henricus trokken er dinsdag op uit met wel een heel apart vervoermiddel. Kort na de middag reed er een zogenaamd Tuk Tuk Treintje voor aan het rusthuis langs de Sint-Rochusstraat. Bewoners konden instappen en deelnemen aan een zogenaamde reminiscentierit. “Het treintje maakt een rondrit van zo’n 22 kilometer door Rumbeke en Roeselare”, weet Judith Deryckere, communicatieverantwoordelijke van zorgbedrijf Motena. “Onderweg vertelt een vrijwilligster iets meer over de belangrijkste bezienswaardigheden onderweg.” Perfect dus om herinneringen op te halen aan de tijd van toen. Dat konden de ouderen trouwens doen met een Rodenbach in de hand want het treintje maakte een tussenstop in de brouwerij langs de Spanjestraat.