KM Torhout-coach Stijn Meert (44) kreeg een rijverbod van 3 maanden.
Volledig scherm
KM Torhout-coach Stijn Meert (44) kreeg een rijverbod van 3 maanden. © VDB

Drie maanden rijverbod voor voetbalcoach Stijn Meert: ex-prof zat onder invloed van cocaïne achter het stuur

Ingelmunster/Torhout/Waregem/KortrijkStijn Meert (44), voormalig profvoetballer bij onder andere KV Kortrijk en Zulte Waregem, moet zijn auto een tijdje aan de kant laten staan. Op weg naar huis na een feestje haalde de politie hem uit het verkeer. Meert bleek onder invloed van cocaïne.

 1. Van populaire Air Jordans tot favoriet van Rihanna en Run DMC: museum Eperon d’Or duikt met nieuwe expo in de wondere wereld van de sneakers
  Izegem

  Van populaire Air Jordans tot favoriet van Rihanna en Run DMC: museum Eperon d’Or duikt met nieuwe expo in de wondere wereld van de sneakers

  Je hebt ze zelfs in het goud of met Swarovski-kristallen. Juwelen, zou je dan denken. Maar nee, we hebben het over sneakers. Heel excentrieke en exclusieve sneakers. Rond deze sportschoenen is ondertussen een heuse subcultuur rond ontstaan. Het kon dan ook niet anders dat het Izegemse stadsmuseum Eperon d’Or, waar de schoen een hoofdrol speelt, ze eens in de schijnwerpers zou plaatsen. Vanaf zaterdag 29 oktober kun je er tientallen exemplaren bewonderen. Wij brengen alvast een ‘sneak’ preview.
 2. Hoogbejaarde man fokt illegaal puppy’s: “De hondjes leefden er in dieronwaardige omstandigheden”
  PREMIUM
  Oostrozebeke/Ingelmunster

  Hoogbejaar­de man fokt illegaal puppy’s: “De hondjes leefden er in dieronwaar­di­ge omstandig­he­den”

  Ondanks tal van eerdere veroordelingen moet hondenfokker Marcel C. (89) uit Oostrozebeke straks opnieuw voor correctionele rechtbank verschijnen. Bij de bejaarde man haalde de politie vier nestjes met pups weg die er in erbarmelijke omstandigheden verbleven. Daarnaast werden ook verscheidene inbreuken op de milieuwetgeving vastgesteld. “Mijn vader heeft niks strafbaars gedaan”, stelt zijn dochter.