Yves Lampaert werd in Ingelmunster op originele wijze gevierd.
Volledig scherm
Yves Lampaert werd in Ingelmunster op originele wijze gevierd. © Maxime Petit


HERBELEEF. Yves Lampaert groet fans in gele sportwagen en krijgt erehaag van tractoren bij huldiging

IngelmunsterEn of het genieten was voor Yves Lampaert donderdagavond op de wijk De Krieke in Ingelmunster. Zonder zijn medeweten stond er plots een karavaan van een veertigtal tractoren voor zijn deur. 

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Geert (53) voltooit unieke reeks en loopt marathon in élk land van de Europese Unie: “Laatste kilometers met familie afgelegd”
  PREMIUM
  Roeselare

  Geert (53) voltooit unieke reeks en loopt marathon in élk land van de Europese Unie: “Laatste kilometers met familie afgelegd”

  Met het voltooien van de marathon van Brussel is Roeselarenaar Geert Malysse er zondag in geslaagd een huzarenstukje af te werken dat tien jaar in de maak was. Met dat slotakkoord in onze hoofdstad als kers op de taart heeft hij een marathon gelopen in élk land van de Europe Unie. Zijn actie, die bekend stond als de Euro City Run, levert een mooi bedrag op voor het goede doel.
 1. Luchtreinigers zorgen voor schonere en gezondere lucht in modewinkels tijdens Week van de Belgische mode
  Roeselare

  Luchtreini­gers zorgen voor schonere en gezondere lucht in modewin­kels tijdens Week van de Belgische mode

  Stijgende coronacijfers en energiefacturen die de pan uit swingen. De Week van de Belgische Mode, van 10 tot 16 oktober, stelt dan ook veilig werken en winkelen in een gezonde omgeving voorop. Daarom plaatst Philips Domestic Appliances in samenwerking met de Mode Unie in 24 deelnemende winkels innoverende luchtreinigers om schonere en gezondere binnenlucht aan te bieden aan klanten en winkelpersoneel. Ook in gaststad Roeselare.