José Delaere werd op terugweg van een hulpactie in Pepinster beroofd
Volledig scherm
PREMIUM
José Delaere werd op terugweg van een hulpactie in Pepinster beroofd © LSI

Barmhartige José (74) beroofd op terugweg van rampgebied in Pepinster: “Laatste keer dat ik voor anderen in de bres ben gesprongen”

Ingelmunster/WaregemDan toon je eens je goede hart door in Pepinster slachtoffers van de watersnood te helpen, word je in Waregem op de terugweg van je geld en gsm beroofd. Het overkwam José Delaere (74) uit Ingelmunster. De drie daders uit het Brusselse Sint-Joost-ten-Node werden na een klopjacht gevat en kwamen zich woensdag in de rechtbank in Kortrijk verantwoorden.

  1. Cafébaas waarschuwt voor oplichter: “Hij doet zich voor als drummer van Frans Bauer of organisator van een cyclocross”
    PREMIUM
    Bavikhove/Harelbeke/Tielt

    Cafébaas waarschuwt voor oplichter: “Hij doet zich voor als drummer van Frans Bauer of organisa­tor van een cyclocross”

    Tientallen zelfstandigen uit Bavikhove, Hulste en Harelbeke, maar ook in de ruimere regio rond Kortrijk zijn de voorbije maanden slachtoffer geworden van een 57-jarige oplichter uit Bavikhove. Hij vraagt sponsorgeld voor de organisatie van een cyclocross, maar die blijkt niet te bestaan. De verdachte is niet aan zijn proefstuk toe. Cafébaas Pedro Naert wil iedereen waarschuwen.