Arne Hermans heeft het boek 'Feel Good' geschreven.
Volledig scherm
Arne Hermans heeft het boek 'Feel Good' geschreven. © Maxime Petit

Arne schrijft met ‘Feel Good’ een boek over geluk en hoe je het kunt beïnvloeden: “Ik geef geen instructies om gelukkig te worden, maar het kan wel een inspiratiebron zijn”

Nu we allemaal nog even in ons kot moeten blijven, is het belangrijk perspectief te blijven hebben. Dat is bij wijnhandelaar en vastgoeddocent Arne Hermans uit Aalter alvast het geval. Met het boek ‘Feel Good, de G-spot van geluk’ toont hij aan de hand van de vijf G’s – gezondheid, geld, groots dromen, gemoedsrust en geliefden – wat geluk is en hoe je het kunt beïnvloeden.

 1. Nog op zoek naar opvang tijdens de krokusvakantie? Deze 10 kampjes in de Mandelstreek geven mama en papa mogelijk wat ademruimte
  PREMIUM
  Roeselare

  Nog op zoek naar opvang tijdens de krokusva­kan­tie? Deze 10 kampjes in de Man­delstreek geven mama en papa mogelijk wat ademruimte

  De krokusvakantie kondigt zich aan over een maand. Als de coronacijfers de verkeerde kant blijven uitgaan, volgt voor of na die vakantie nog een afkoelingsweek. Binnenkort wordt daarover beslist en wordt mogelijk voluit de kaart van afstandsonderwijs getrokken. Hierdoor zou het straks voor heel wat ouders weer last minute puzzelen worden om opvang te regelen. Wij werpen alvast een hulplijn uit en zetten tien opties voor de krokusvakantie in de Mandelstreek op een rij.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken