Laarstraat afgesloten voor demontage bouwkraan

Zwijndrecht
De grote torenkraan aan basisschool Het Laar wordt op dinsdag 21 mei afgebroken en verplaatst. Hierdoor is de Laarstraat tussen 5 tot 18 uur volledig afgesloten voor voertuigen.

Sinds vorig jaar zijn arbeiders bij basisschool Het Laar aan de slag voor het optrekken van een nieuwe vleugel. In de nieuwbouw zal er plaats zijn voor een nieuwe refter, een moderne keuken, modern sanitair, plek voor de administratieve medewerkers én 14 nieuwe klassen voor de lagere school.

De werken zijn intussen al goed gevorderd en de grote bouwkraan moet nu afgebroken en verplaatst worden. Enkel plaatselijk verkeer en voetgangers mogen dinsdag de eenrichtingsstraat dan nog in. Fietsers mogen de werken voorbij met de fiets aan de hand.

De ingang van de school is dinsdag dus enkel toegankelijk te voet of met de fiets vanuit de Statiestraat, of via het Zwenpoortje achteraan de school.

De politie heeft vandaag een digitaal infobord geplaatst op de hoek van de Laarstraat en de Van Goeystraat. Er komt ook signalisatie met daarop de te volgen omleiding.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.