Xander is vierde jeugddichter van Zwevegem

Xander Bostoen is Jeugddichter van Zwevegem.  Hij toont trots zijn mok met het gedicht op. Naast hem staan Lara De Weirdt (l.) en Hasse Vermeulen.
Geert Vanhessche Xander Bostoen is Jeugddichter van Zwevegem. Hij toont trots zijn mok met het gedicht op. Naast hem staan Lara De Weirdt (l.) en Hasse Vermeulen.

Xander Bostoen is afgelopen weekend uitgeroepen tot jeugddichter van Zwevegem. Het Willemsfonds organiseerde dit jaar voor de vierde keer de poëziewedstrijd ‘Jeugddichter van Zwevegem’, in samenwerking met het gemeentebestuur. Alle jongeren uit Zwevegem die tussen de 12 en 15 jaar oud zijn, mogen deelnemen. De wedstrijd stond dit jaar in teken van het thema ‘vakantie’. Er waren 27 inzendingen, Xander mag zich de winnaar en dus de nieuwe jeugddichter van Zwevegem noemen. Hij volgt Marthe Segers, Justine Ameye en Océane Demasure op. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.