VIDEO. Hummer slipt en knalt gevel van woning binnen

In de Vierkeerstraat in Heestert is woensdagmorgen vroeg een Hummer aan het slippen gegaan door het enorm gladde wegdek na de hevige sneeuwval. De Hummer knalde tegen de hoek van een gevel, waardoor een groot gat ontstond. “Ik was gelukkig al wakker", vertelt de bewoonster die niet gewond raakte. “Toch schrok ik me kapot.” Ook de bestuurder bleef ongedeerd. De Hummer reed binnen in een slaapkamer van de woning. De brandweer stutte de gevel, zodat de bewoonster thuis kan blijven. 

De ravage is enorm.
AHK De ravage is enorm.
Op dit beeld zie je de schade aan de gevel nog beter.
AHK Op dit beeld zie je de schade aan de gevel nog beter.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • guido vermeyen

  Mensen uit de streek W-VL komen hier maar weinig of niet meer hier aan bod ...

 • Guido VERCAUTEREN

  Vertienvoudig de wegentaks,ipv hem als lichte vracht toe te laten. Gelukkig geen slachtoffers met dit macho-gevaarte!!!

 • Johan Billiet

  Winterbanden gekoppeld aan verantwoord rijgedrag zouden uiteindelijk goedkoper geweest zijn dan de schade. Maar ja...dikke jan uithangen en geen centen voor aangepaste banden.. (ter info: terreinbanden hebben niks te maken met winterbanden)

 • Edmond Dillien

  Een 4X4 rijd beter dan een met alleen voor- of achtertractie in de sneeuw, maar dat wil niet zeggen dat de 4 banden die op de weg rollen er aan kleven het vertrekt en rijd makkelijker maar stoppen en bochten pakken is hetzelfde als met andere wagens dat was hij denkelijk vergeten.