Schlager bij de slager: Danny Fabry zet Otegemstraat op z'n kop

Danny Fabry dook op voor Keursslager Vermeersch-Vermeulen en zette de straat op z’n kop.
Maxime Petit Danny Fabry dook op voor Keursslager Vermeersch-Vermeulen en zette de straat op z’n kop.
Charmezanger Danny Fabry verscheen maandagnamiddag ineens in de Otegemstraat in Zwevegem en zong er zijn grootste hit ‘Ça, c’est la vie’ voor slagers Carl en Geert. In een mum van tijd trok een polonaise door de Otegemstraat. 

Ook burgemeester Marc Doutreluingne deed - met opvallende kersttrui - gretig mee aan de feesttaferelen. Studio Brussel zette de verrassing op poten voor De Warmste Week. “Dit had ik niet verwacht”, zegt slager Carl. “We gingen onze cheque eerder deze week afgeven in Kortrijk, maar we waren zo ontgoocheld dat we zelf geen liedje mochten kiezen op het podium. Met deze verrassing is dat goedgemaakt, want dit is véél leuker. We zijn trots op onze acties, die heel wat geld in het laatje brachten. Vooral het feit dat we met 11 verschillende keurslagers samenwerkten, maakt dit geheel uniek.” De werkgroep van elf keurslagers uit de regio Kortrijk organiseerde op zondag 1 december als apotheose van de actie ‘Burgers For Life’ een sfeervolle winterbarbecue in MPI De Kindervriend in Rollegem. Er daagden 650 sympathisanten op. Er werden ook hamburgers verkocht voor het goede doel. In totaal werd er in totaal 9.867 euro opgehaald. Dat bedrag gaat integraal naar het MPI in Rollegem.

Carl en Geert met centraal Danny Fabry.
Maxime Petit Carl en Geert met centraal Danny Fabry.
Maxime Petit
De Warmste Week: schlager bij de slager - de burgemeester genoot in passende outfit van de show
Maxime Petit De Warmste Week: schlager bij de slager - de burgemeester genoot in passende outfit van de show
De Warmste Week: schlager bij de slager - Danny Fabry zette de Otegemstraat op z'n kop
Maxime Petit De Warmste Week: schlager bij de slager - Danny Fabry zette de Otegemstraat op z'n kop
De Warmste Week: schlager bij de slager - Danny Fabry zette de Otegemstraat op z'n kop
Maxime Petit De Warmste Week: schlager bij de slager - Danny Fabry zette de Otegemstraat op z'n kopReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.