Industrieterrein De Pluim helemaal uitverkocht

De ondernemers die op het moment van de voorstelling van De Pluim al een plek hadden gekocht.
Joyce Mesdag De ondernemers die op het moment van de voorstelling van De Pluim al een plek hadden gekocht.
Industrieterrein De Pluim in Zwevegem is zo goed als volledig uitverkocht. “ Voor de laatste 2 van 16 percelen lopen de onderhandelingen nog, maar ze zijn bijna rond”, zegt Cindy Deglorie van Intercommunale Leiedal, die 4,5 miljoen euro investeerde in het bedrijventerrein. 

“De Pluim is dus eigenlijk helemaal uitverkocht. Er was veel meer vraag dan er aanbod is. We krijgen nu nog regelmatig vragen binnen voor De Pluim, maar we moeten de mensen dus teleurstellen.” Vooral de strategische ligging, op amper 1,5 kilometer van de E17, het feit dat er een brede waaier aan activiteiten toelaten is, verklaren de populariteit van De Pluim. Maandag werd het gloednieuwe keuringscentrum er officieel geopend, vrijdag is de officiële opening van Dupont’s Kookboetiek, die uit Kortrijk naar Zwevegem is verhuisd. Andere bedrijven die er hun thuishaven vinden zijn depannagebedrijf Demunster, transportbedrijf Nebim, tuinbouwmachinebedrijf Masschelein, energiebedrijf MR Group, kraanbedrijf/uitzonderlijk vervoerbedrijf Desutter Group en autobusbedrijf Demuynck & Vansteelandt.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.