Honderden jongeren met een beperking leven zich uit op sportdag Onbeperkt Wild

Enkele honderden kinderen en jongeren met een beperking hebben zich vandaag uitgeleefd op de site Transfo in Zwevegem en in natuurdomein de Gavers en sporthal de Dageraad in Harelbeke op de jaarlijkse G-sportdag ‘Onbeperkt Wild’. Onder meer bumperball stond op het programma.
Raf Deprez Enkele honderden kinderen en jongeren met een beperking hebben zich vandaag uitgeleefd op de site Transfo in Zwevegem en in natuurdomein de Gavers en sporthal de Dageraad in Harelbeke op de jaarlijkse G-sportdag ‘Onbeperkt Wild’. Onder meer bumperball stond op het programma.
Enkele honderden kinderen en jongeren met een beperking hebben zich vandaag uitgeleefd op de site Transfo in Zwevegem en in natuurdomein de Gavers en sporthal de Dageraad in Harelbeke op de jaarlijkse G-sportdag ‘Onbeperkt Wild’. Dat is een organisatie van Sport Vlaanderen in samenwerking met de sportdiensten van Zwevegem en Harelbeke. 

“Vandaag hadden we 380 jongeren en 115 begeleiders te gast”, zegt schepen van sport Raf Deprez (CD&V). “De sportdag Onbeperkt Wild is een initiatief dat wij voor het tweede jaar op rij met veel plezier financieel ondersteunen. Het doet deugd om deze gasten onbeperkt te zien genieten. Bedankt aan alle medewerkers van onze sportdienst die de sportdag in goede banen hebben geleid.” 

“We hebben ook deze keer hulp gekregen van studenten van de scholen Vives en Rhizo”, zegt diensthoofd sport Mieke Depoortere. “Dankzij hen kunnen we de deelnemers extra goed begeleiden. Het was alvast een succes vandaag, de deelnemers konden onder meer lasershooten, muurklimmen, een hoogtouwenparcrous afleggen, een wedstrijdje panavoetbal spelen, een sessie djembépercussie meedoen,… We hebben heel veel blije gezichten gezien.” 

 Morgen is er in Harelbeke nog een tweede dag ‘Onbeperkt Wild’, dan zijn volwassenen met een beperking aan de beurt. Over de twee dagen verspreid zullen een 900-tal deelnemers meegesport hebben in Harelbeke.

Enkele honderden kinderen en jongeren met een beperking hebben zich vandaag uitgeleefd op de site Transfo in Zwevegem en in natuurdomein de Gavers en sporthal de Dageraad in Harelbeke op de jaarlijkse G-sportdag ‘Onbeperkt Wild’.
Raf Deprez Enkele honderden kinderen en jongeren met een beperking hebben zich vandaag uitgeleefd op de site Transfo in Zwevegem en in natuurdomein de Gavers en sporthal de Dageraad in Harelbeke op de jaarlijkse G-sportdag ‘Onbeperkt Wild’.
Enkele honderden kinderen en jongeren met een beperking hebben zich vandaag uitgeleefd op de site Transfo in Zwevegem en in natuurdomein de Gavers en sporthal de Dageraad in Harelbeke op de jaarlijkse G-sportdag ‘Onbeperkt Wild’. Ook pannavoetbal stond op het menu.
Raf Deprez Enkele honderden kinderen en jongeren met een beperking hebben zich vandaag uitgeleefd op de site Transfo in Zwevegem en in natuurdomein de Gavers en sporthal de Dageraad in Harelbeke op de jaarlijkse G-sportdag ‘Onbeperkt Wild’. Ook pannavoetbal stond op het menu.
Enkele honderden kinderen en jongeren met een beperking hebben zich vandaag uitgeleefd op de site Transfo in Zwevegem en in natuurdomein de Gavers en sporthal de Dageraad in Harelbeke op de jaarlijkse G-sportdag ‘Onbeperkt Wild’.
Raf Deprez Enkele honderden kinderen en jongeren met een beperking hebben zich vandaag uitgeleefd op de site Transfo in Zwevegem en in natuurdomein de Gavers en sporthal de Dageraad in Harelbeke op de jaarlijkse G-sportdag ‘Onbeperkt Wild’.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.